Programul de parteneriat medical – o poartă deschisă către colaborare

“Îmi place să privesc munca pe care o realizăm la Passionate Clinic ca o extensie a tratamentelor începute de medicul stomatolog generalist, în așa fel încât, în continuitatea planului de tratament, să nu existe diferențe. Medicul partener rămâne coordonatorul planului de tratament, iar manoperele pe care noi le efectuăm țin cu strictețe cont de solicitările sale. Pacienții lor sunt tratați la noi în clinică așa cum ei înșiși i-ar fi tratat, iar asta pentru că îmi dau seama de încrederea pe care medicii o au în noi, când ne aleg. Conștientizez că medicii pun multă încredere în mine, atunci când fac o recomandare și de aceea tratez cu maximă responsabilitate fiecare pacient pe care ei ni-l trimit. Urmăresc ca experiența fiecărui pacient la noi în clinică să fie cât mai bună astfel încât atunci când revin la medicul lor stomatolog să fie mulțumiți cu alegerea făcută și siguri de faptul că serviciile și tratamentele pe care le primesc sunt de cea mai bună calitate. Astfel,  încrederea care o câștigă în stomatologul lor, o privim ca pe o garanție a încrederii pe care partenerii noștri ne-o acordă nouă.”

Cum funcționează programul nostru de Parteneriat medical?

Nu există nici o formalitate specială atunci când se dorește începutul unui parteneriat cu clinica noastră. Atunci când un medic stomatolog dorește să trimită un pacient pentru un anumit act medical (fie că este vorba despre tratamente endodontice, restaurări coronare sau manopere chirurgicale) la Passionate Clinic, el trebuie să acceseze pagina de pe site și să completeze cu datele pacientului respectiv, câmpurile disponibile.

Pentru a putea primi un răspuns în timp optim, la completarea formularului este recomandat să fie încărcată și o radiografie retroalveolară în incidențe excentrice (mezială și distală) pentru tratamentele endodontice.

În ceea ce privește intervențiile chirurgicale ne este necesară ortopantomografia pentru extracții și alungiri coronare sau o tomografie 3D (CBCT) pentru consultații în vederea unor proceduri precum implantul dentar, adiția osoasă sau sinus lifting-ul.

Utilizăm în practica curentă radiografiile dentare realizate la DDI – X Ray Diagnostic, pentru calitatea superioară a imaginilor pe care ei le furnizează.

Parteneriat medical – stabilirea colaborării

După ce formularul a fost încărcat pe site, echipa noastră medicală analizează cazul și ia legătura cu medicul pentru a clarifica detaliile cazului clinic și ulterior cu pacientul în vederea stabilirii unei programări, în cel mai scurt timp posibil.

Acordul de colaborare în cazul unui parteneriat medical

Integritatea, respectul și corectitudinea sunt o parte dintre valorile pe care ne fundamentăm practica. Acest fapt ne-a determinat să alegem ca unul dintre documentele pe care pacientul le semnează, la prima sa vizită la noi în clinică, să fie Acordul de colaborare. În baza acestui document, pacientul este înștiințat că echipa noastră va realiza doar tratamentele pe care medicul său stomatolog ni le solicită. Totodată, în cazul tratamentelor endodontice, pacientul este informat că medicul său stomatolog este coordonatorul planului de tratament și că pe o perioadă de 5 ani de la semnarea acestui acord el nu poate deveni pacientul clinicii noastre.

Finalizarea tratamentului

După ce a fost finalizată manopera pentru care echipa noastră medicală a fost solicitată, pacientul revine înapoi la medicul său, cu indicația de protezare post tratament endodontic/implant sau pentru continuarea planului de tratament.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați :), iar dacă ați parcurs cu plăcere articolul nostru, vă invităm să aflați care sunt principalele situații în care medicii aleg să solicite o a doua opinie din partea unui medic endodont.

 

📍 Tăietoarei 16
📞+40 744 516 551
Lăsați un comentariu