ESTIMAREA ONORARIULUI

Clinica Passionate este specializată în tratamente dentare complexe, pe diferite arii stomatologice: estetică dentară, aparate ortodontice, tratamente endodontice și implanturi dentare. Pentru fiecare problemă dentară în parte este nevoie de realizarea unui plan de tratament eficient. Abia după efectuarea acestuia se poate întocmi o estimare precisă a onorariului.

Consulta╚Ťii

Consulta╚Ťie general─â150 lei
Consulta╚Ťie specializat─â150 lei
Efectuare plan de tratament150 lei
Digital Smile Design600 lei

Tratamente

Estetic─â Dentar─âde la 360 lei
Endodonticede la 650 lei
Ortodonticede la 2100 lei
Implanturi dentarede la 2700 lei

Cu siguran╚Ť─â, restaurarea unui z├ómbet implic─â o serie de factori individualiza╚Ťi, iar costurile asociate depind de natura specific─â a problemelor dentare ╚Öi a necesit─â╚Ťilor fiec─ârui pacient. Pre╚Ťurile vor varia ├«n func╚Ťie de num─ârul de din╚Ťi care necesit─â restaurare ╚Öi complexitatea procedurilor implicate.

Complexitatea unui caz poate fi influen╚Ťat─â de diverse aspecte, precum corec╚Ťii gingivale, decolorare a din╚Ťilor sau gingiilor, probleme func╚Ťionale cum ar fi mu╚Öc─âtura incorect─â, durerile de cap sau bruxismul, precum ╚Öi eventualele infec╚Ťii. Aceste aspecte, de╚Öi gestionabile, pot ad─âuga timp ╚Öi costuri tratamentului, av├ónd ├«n vedere procedurile suplimentare necesare pentru ob╚Ťinerea unui rezultat optim.

Toate solu╚Ťiile propuse sunt elaborate pentru a fi integrate ├«ntr-un plan de tratament sincronizat, eventual inclusiv cu proceduri viitoare precum implanturi sau restaur─âri. O consulta╚Ťie ini╚Ťial─â este esen╚Ťial─â pentru a evalua corect nevoile ╚Öi a contura planul de tratament adecvat.

├Än ceea ce prive╚Öte costurile, toate acestea sunt prezentate ├«n avans ├«n timpul primei ╚Öedin╚Ťe de consulta╚Ťie. Aceast─â etap─â presupune colectarea tuturor datelor necesare, inclusiv fotografii, scan─âri intraorale ╚Öi radiografii.

Dupa prezentarea planului de tratament, ve╚Ťi ob╚Ťine un plan con╚Ťin├ónd investiga╚Ťiile reale ╚Öi o interpretare detaliat─â a acestora. Acesta va eviden╚Ťia toate aspectele care necesit─â rezolvare, oferindu-v─â o imagine de ansamblu asupra st─ârii de s─ân─âtate, func╚Ťionalit─â╚Ťii ╚Öi esteticii dentare.

Pentru mai multe informa╚Ťii privind documenta╚Ťia necesar─â pentru elaborarea unui plan de tratament, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi.

Pasiunea noastr─â te va face s─â ├«╚Ťi iube╚Öti z├ómbetul!

Ești pregătit pentru un nivel înalt de îngrijire?

Serviciile Passionate

Un ┬átratament prin care z├ómbetul t─âu poate dob├óndi o form─â spectaculoas─â. Rolul acestuia este de a crea o simetrie perfect─â din╚Ťilor ╚Öi de a le reproduce o culoare c├ót mai natural─â.

Vei fi ├«nt├ómpinat de medicul nostru endodont Sebastian Lupu, care are o pasiune remarcabil─â pentru endodon╚Ťia microscopic─â: o practic─â ╚Öi studiaz─â cu aceea╚Öi intensitate de mai bine de 20 ani. Deci, vei fi pe m├óini bune!

Este solu╚Ťia cea mai potrivit─â pentru ├«nlocuirea din╚Ťilor lips─â. Nu exist─â alternativ─â mai bun─â care s─â concureze cu implanturile dentare, atunci c├ónd vine vorba de rezisten╚Ť─â, stabilitate ╚Öi estetic─â.

Te motiveaz─â continuu ideea de a avea un z├ómbet frumos, aliniat, simetric ╚Öi vrei s─â vizitezi c├ót se poate de repede un medic ortodont? Descoper─â informa╚Ťiile┬ápe care trebuie s─â le ╚Ötii ├«nainte de a vizita medicul.