Indiferent de vârsta pe care o ai, igiena dentară trebuie să fie foarte importantă pentru sănătatea ta!

Din păcate, mulți dintre noi o neglijăm, iar dantura începe să ne “dea semne” din ce în ce mai dureroase, uneori prea târziu. Noi îți recomandăm să vizitezi din timp medicul stomatolog, pentru a preveni riscul cel mai mare: pierderea dinților. Împreună putem găsi soluțiile cele mai potrivite pentru problemele tale dentare, deoarece vom realiza un plan de tratament individualizat care să aducă zâmbetul perfect mult dorit.

ESTETICĂ DENTARĂ

Un  tratament prin care zâmbetul tău poate dobândi o formă spectaculoasă. Rolul acestuia este de a crea o simetrie perfectă dinților și de a le reproduce o culoare cât mai naturală.

TRATAMENT DE CANAL

Vei fi întâmpinat de medicul nostru endodont Sebastian Lupu, care are o pasiune remarcabilă pentru endodonția microscopică: o practică și studiază cu aceeași intensitate de mai bine de 17 ani. Deci, vei fi pe mâini bune!

IMPLANT DENTAR

Este soluția cea mai potrivită pentru înlocuirea dinților lipsă. Nu există alternativă mai bună care să concureze cu implanturile dentare, atunci când vine vorba de rezistență, stabilitate și estetică.

APARAT DENTAR

Te motivează continuu ideea de a avea un zâmbet frumos, aliniat, simetric și vrei să vizitezi cât se poate de repede un medic ortodont? Descoperă informațiile pe care trebuie să le știi înainte de a vizita medicul.